Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001
Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Somic Smile Deluxe. Ali ste vedeli, da je za higijeno ustne votline poleg čiščenja zob pomembno, da očistite tudi jezik? V kopletu 2 nastavka.
  • Cena:

    13,99 €

  • Šifra artikla:

    SSRT2PEU001

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Somic Smile Deluxe.
V kopletu 2 nastavka.

ČIŠČENJE JEZIKA
Ali ste vedeli, da je zelo pomembno, da očistite tudi jezik? Čez dan se bakterije in drobci zaradi neravne površine pritrdijo na jezik, kar lahko povzroči težave z zobmi in zadah. Takoj po tem, ko končate s čiščenjem zob, lahko jezik hitreje in učinkoviteje osvežite s čistilcem jezika Silk'n SonicSmile. Ta poseben nastavek za čiščenje ima dve strani: stran s krtačo in stran za strganje. Ne glede na stran, ki jo izberete, zahvaljujoč 31.000 vibracijam na minuto, ki jih naredi zobna ščetka, se bodo pritrjeni drobci na jeziku razbili in bakterije, ki povzročajo neugoden zadah, odstranile z vsakim potegom.

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile ščetke.
Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile in SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!


Šifra izdelka: SSRT2PEU001
Blagovna znamka: SILK'N