Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 10 €.

Laserski odstranjevalec dlak SILK'N Infinity Smooth INF1PE1C

Laserski odstranjevalec dlak SILK'N Infinity Smooth INF1PE1C
  • Laserski odstranjevalec dlak SILK'N Infinity Smooth INF1PE1C
  • Laserski odstranjevalec dlak SILK'N Infinity Smooth INF1PE1C
  • Laserski odstranjevalec dlak SILK'N Infinity Smooth INF1PE1C
  • Laserski odstranjevalec dlak SILK'N Infinity Smooth INF1PE1C
Trajno odstranjevanje dlačic z uporabo najnovejše tehnologije eHPL ™
EDINSTVEN: primeren za vse barve kože in skoraj vse barve dlak.
  • Cena:

    299,99 €

  • Šifra artikla:

    INF1PE1C1001

Brezplačna dostava

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Trajno odstranjevanje dlačic z uporabo najnovejše tehnologije eHPL ™
EDINSTVEN: primeren za vse barve kože in skoraj vse barve dlak.

- Tehnologija eHPL ™: najbolj napredna tehnologija za odstranjevanje dlak za uporabo doma
- Primeren za vse barve kože in skoraj vse barve dlak, vključno s temnimi kožnimi odtenki
- Visoka hitrost pri 5 energijskih nivojih: odstrani dlake do dvakrat hitreje
- Primeren za telo in obraz: neboleče in brez draženja
- Zagotavlja kar 400.000 svetlobnih impulzov
- Do 92% zmanjšanje rasti dlak po opravljenih sejah po navodilih
- Metoda pulziranja in drsenja
- Obdelovalna površina: 3 cm²
- Dodatne žarnice niso potrebne
- Vključuje brezplačno aplikacijo za urnik tretmajev
- S povezavo Bluetooth si lahko vedno preverite preostalo število svetlobnih impulzov
- Darilo: Ženski brivnik Silk'n LadyShave Wet & Dry za britje na mokri ali suhi koži
- Dodatno: podaljšek Silk'n Adapter, 1,5 m
- Elegantna torbica za shranjevanje

Najnovejša tehnologija za trajno odstranjevanje dlak
Silk'n Infinity Smooth uporablja najnovejše dosežke pri odstranjevanju dlak na domu. Uporablja eHPL ™ (izboljšano impulzno svetlobo za domačo uporabo): revolucionarno tehnologijo, ki združuje tako galvanske kot optične vire energije za trajno odstranjevanje dlak.
Zdaj je mogoče odstraniti dlake na vseh barvah kože z razširitvijo por in omogočanjem, da svetloba prodre globlje v lasni mešiček. Omogoča tudi, da kozmetična negovalna sredstva (kreme, losjoni, olja...) prodrejo v podkožno plast in izboljšajo teksturo in sijaj kože.
Pripravite kožo z brivnikom LadyShave Wet & Dry, povežite podaljšek z Infinity Smooth in postanite izjemno gladki!
EDINSTVEN: primeren za vse barve kože in skoraj vse barve dlak

Do sedaj z napravo za domačo uporabo ni bilo mogoče trajno odstraniti blond, sivih in rdečih las. Poleg tega ljudje s temnejšimi kožnimi odtenki niso smeli uporabljati naprav za odstranjevanje dlak doma. Raziskovalci v Silk'n laboratorijih so sprejeli izziv in razvili način, kako omogočiti pulzno svetlobno odstranjevanje dlak širši javnosti. Tako se je rodil Silk'n Infinity Smooth ...

Silk'n Infinity Smooth je prva Silk'n naprava, ki je primerna za vse barve kože in skoraj vse barve dlak. Od zdaj naprej je mogoče z Infinity Smooth učinkovito odstraniti blond, sive in rdeče dlake, če je ton kože dovolj svetel. Temnejši odtenki kože s temnimi barvami dlak so primerni za uporabo. V Silk'n tabeli barve kože si oglejte, ali so vaše dlake in barva kože primerni za tretiranje.

SILK'N LADYSHAVE WET & DRY ZA PREDPRIPRAVO
Pred tretmajem morate kožo obriti, očistiti, posušiti. Biti mora čista, brez praškov, antiperspirantov in dezodorantov. Priloženi Silk’n LadyShave Wet & Dry vam bo z lahkoto pomagal opraviti to delo. Ta priročna naprava je idealna za britje na mokri ali suhi koži. Začnite vsak tretma z LadyShave Wet & Dry. Nato vzemite vaš Infinity Smooth, da odstranite neželene dlake s svetlobnimi pulzi. Idealna kombinacija za izredno gladke rezultate!

BREZ BOLEČIN IN BREZ DRAŽENJA
Tradicionalne metode odstranjevanja dlak, kot so britje, voskanje ali puljenje, so boleče in lahko povzročijo draženje kože, bolečo rdečico in vraščene dlake. In dlake tudi hitro zrastejo nazaj. Silk'n Infinity Smooth temelji na svetlobnih impulzih in cilja lasne mešičke, da se po vsakem tretmaju zmanjša rast dlak. Postopek je popolnoma neboleč in ne povzroča draženja, kar vam daje lepo in neskončno gladko kožo!

Zahvaljujoč hitremu sprožanju svetlobnih impulzov, Silk'n Infinity Smooth deluje do dvakrat hitreje kot druge naprave za odstranjevanje dlak, ki jih izdeluje Silk'n. Zaradi tega je eden od najhitrejših izdelkov za odstranjevanje dlak, ki jih prodaja Silk'n! Zahvaljujoč super hitrim svetlobnim impulzom se tretma opravi skoraj takoj. Naprava neprekinjeno oddaja svetlobne impulze z intervalom 1 ali 2 sekundi. To pomeni, da lahko napravo rahlo drsite po koži, ne da bi morali čakati na vsak svetlobni utrip. Poleg tega je območje tretiranja 3 cm² idealno za doseganje manjših področij, vključno z obrazom in bikini linijo.

PRIMEREN ZA TELO IN OBRAZ
Imate nezaželeno dlake na telesu in obrazu? To ni problem s Silk'n Infinity Smooth! Naprava je primerna za obe področji. Število svetlobnih impulzov zadostuje za popolne trajne rezultate na več področjih. Poleg tega je Silk'n Infinity Smooth primeren tako za moške kot ženske. Pogosto tretirana področja vključujejo noge, pazduhe, bikini linijo, prsni koš in zgornjo ustnico.
400.000 svetlobnih pulzov za neskončno gladko kožo.

Silk'n Infinity Smooth ima kar 400.000 svetlobnih impulzov in ni potrebe po dodatnih žarnicah, s čimer dodatno prihranite denar.
VARNO IN UČINKOVITO: ZMANJŠANJE DLAK DO 92% PO KONČANIH TRETMAJIH

Kot pri drugih Silk'n proizvodih za odstranjevanje dlak, je bil Silk'n Infinity Smooth testiran na varnost in učinkovitost in je klinično dokazan. Te študije so pokazale, da se lahko Infinity Smooth varno uporablja v običajnem domačem okolju. Dermatologi priporočajo tudi uporabo Infinity Smooth.
Uporaba je enostavna in zagotavlja hitre rezultate. Z Infinity Smooth je mogoče po celotnem poteku tretmajev odstraniti do 92% dlak, kot je opisano v uporabniškem priročniku. Silk'n Infinity Smooth ima vgrajen tudi edinstven senzor za barvo kože za dodatno varnost in varnostni mehanizem za zaščito vaših oči, ki oddaja le svetlobne impulze, ko se naprava dotakne kože. To preprečuje, da bi se svetlobni impulzi sproščali v zrak.

IZBERITE ENO OD 5 NASTAVITEV MOČI
Silk'n Infinity Smooth ima 5 nastavitev moči, ki jih lahko nastavite posebej. Nastavitev 1 je najnižja in nastavitev 5 je najvišja. Ko prvič uporabljate Silk'n Infinity Smooth, priporočamo uporabo nastavitve moči 1. Ko ste zadovoljni s to nastavitvijo, lahko izberete višjo nastavitev. Višja kot je nastavitev moči, bolj učinkovita je obdelava.

Tradicionalni postopki odstranjevanja dlak, kot so britje, voskanje ali puljenje, lahko povzročijo bolečino in draženje. Trajno odstranjevanje dlak z uporabo Silk'n Infinity Smooth je neboleče in ne povzroča draženja, tudi pri najvišji moči!

PRIPROČNA APLIKACIJA ZA VAŠ PAMETNI TELEFON/TABLICO
Aplikacija Silk'n Infinity Smooth. Ta aplikacija vam omogoča, da ustvarite svoj prilagojen program tretmajev. Ima koledar, ki spremlja vaše tretmaje in vas celo opozori, ko je čas za vašo naslednjo sejo. Idealen, praktičen in na voljo izključno pri podjetju Silk'n!

Z BLUETOOTH ZA PREGLED PREOSTALEGA ŠTEVILA PULZOV
Silk'n ceni povratne informacije strank, da bi izboljšal uporabniško izkušnjo svojih izdelkov. Eno od vprašanj, ki so nas mnogi vprašali, je, kako preveriti število uporabljenih svetlobnih impulzov na tretma in število, ki ostane po tem. Pri Silk'n Infinity Smooth je sedaj to enostavno videti! Infinity Smooth je prva naprava s pametno Bluetooth povezljivostjo. Napravo priključite na Bluetooth in odprite aplikacijo Silk'n App.
Druga velika prednost povezave Bluetooth je, da lahko napravo zaklenete, da preprečite uporabo ali igranje z napravo, otrokom.

TEHNOLOGIJA eHPL ™:
Nepredvidene prednosti
eHPL ™ predstavlja najnovejšo tehnologijo pri odstranjevanju dlak in vam jo prvič prinaša Silk'n Infinity Smooth. Dodana je že uveljavljeni in globalno priznani tehnologiji HPL ™ podjetja Silk'n in ima številne pomembne prednosti.
Uporablja kombinacijo galvanske energije in optične energije. Ta sinergija omogoča, da se dlake odstranijo učinkoviteje, saj odpira pore kože in svetlobnim impulzom omogoča optimalno doseganje lasnih mešičkov.
Poleg tega se lahko prvič tretirajo skoraj vse barve dlak in kože, vključno s temnimi kožnimi odtenki. Silk'n Infinity Smooth omogoča odstranjevanje dlak s svetlobno hitrostjo, brez bolečin, draženja ali vraščenih dlak. Tretma celega telesa je mogoče opraviti v manj kot 20 minutah!

KAKO DELUJE eHPL ™ TEHNOLOGIJA?
Tehnologija eHPL ™: kaj točno je prednost kombinacije Galvanske energije in optične energije? In kakšna je razlika med tehnologijo HPL ™ in eHPL ™? Izvedi več!

GALVANSKA ENERGIJA
Glavna prednost Galvanske energije je, da lahko učinkoviteje doseže dlake. To se doseže na poseben način: energija se dostavlja preko elektrodne plošče, ki se nahaja v bližini obdelovalne površine na zadnji strani naprave. Ko se elektroda dotakne kože, se odprejo pore, ki omogočajo dostop optične energije do lasnega mešička. Ker so pore majhne, ta proces ni viden s prostim očesom.

Zdaj je na vrsti optična energija.

OPTIČNA ENERGIJA
Optična energija, v obliki svetlobnega impulza HPL ™, ki jo oddaja naprava, segreje lasni mešiček. To uniči lasni mešiček in po vsakem tretmaju se zmanjša število dlak. To vodi do trajnih rezultatov. Po tretmaju se pore same zaprejo.

eHPL ™: KOMBINACIJA OBEH ENERGIJ
Tehnologija eHPL ™, ki je sestavljena iz kombinacije obeh energij, je prvič na voljo za domačo uporabo s Silk'n Infinity. Obe energiji se sproščata hkrati, da trajno odstranita neželeno dlake na telesu in obrazu.

KAJ JE TEHNOLOGIJA eHPL ™?
Galvanska energija in optična energija sta združeni v tehnologiji eHPL ™. Ta tehnologija je poznavalcem znana že nekaj časa, vendar je zdaj prvič na voljo za uporabo doma. Omogoča trajno odstranjevanje dlak doma, varno, hitro in učinkovito.

KAJ JE TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK ZA SILK'N?
Vse Silk'n naprave uporabljajo tehnologijo HPL ™ ali eHPL ™ za odstranjevanje neželenih dlak. Tehnologija Silk'n Infinity z eHPL ™ je bila zasnovana tako, da omogoča dolgoročno ali trajno zmanjšanje rasti dlak. Trajno zmanjšanje rasti dlak je opredeljeno kot dolgoročno stabilno zmanjšanje števila dlačic, ki se nadaljuje z rastjo po vrsti tretmajev.

JE INFINITY SMOOTH PRIMEREN ZA VAS?
Silk'n Infinity je primeren za različne ljudi. Uporabljajo ga lahko tako moški kot ženske, za telo in obraz. Njegovi rezultati so primerljivi s postopki pulzne svetlobe, ki so bili prej na voljo le v medicinskem okolju ali kozmetičnih salonih. Če imate neželene dlake in sanjate o tem, da bi bila koža gladka kot svila, je Silk’n Infinity prav prava rešitev, ki ste jo iskali!

Tako kot pri vsakem drugem proizvodu za odstranjevanje dlak, ne glede na to, ali je namenjen za poklicno uporabo v kliniki ali za uporabo doma, morate upoštevati priporočene smernice za tretiranje in razumeti, da bo za doseganje najboljših rezultatov potrebno več tretmajev. Prosimo, da preberete in razmislite o informacijah na tej strani, da ugotovite, ali je Silk’n Infinity primeren za vas.

BARVE DLAK IN KOŽE
Infinity odstrani neželene dlake z selektivnim obravnavanjem pigmenta dlak. Različne količine pigmenta obstajajo tudi v okoliškem tkivu kože. Količina pigmenta v koži določene osebe, ki se kaže v polti kože, določa stopnjo tveganja, ki jim je izpostavljena z uporabo Infinity ™. Pred uporabo Silk'n Infinity preberite spodnje točke.

KAJ MORATE VEDETI?
Silk'n Infinity je primeren za vse barve kože in skoraj vse barve dlak. To je pomemben korak naprej od drugih Silk'n naprav za odstranjevanje dlak in naprav za odstranjevanje dlak na trgu. Preverite tabelo barv dlak in kože, da vidite, ali je uporaba primerna za vas.

Osebe s temnejšo poltjo lahko uporabljate Silk'n Infinity, vključno s temnimi kožnimi odtenki, ki so kombinirani s temno rastjo dlak. Prosimo, upoštevajte, da je temnejši ton kože težje tretirati v kombinaciji z belimi ali sivimi dlakami.

Silk'n Infinity vam omogoča, da dosežete zmanjšanje rasti dlak za do 92% na tretiranih območjih. Ne pozabite, da to zahteva vrsto tretmajev (s presledkom). Število potrebnih tretmajev je odvisno od vrste dlak, tipa kože in genetskih dejavnikov, in se razlikuje med ljudmi.
Učinkovitost odstranjevanja dlak se med posamezniki razlikuje glede na predel telesa, na
katerem ga uporabljate, na barvo dlak in način uporabe pripomočka Silk’n Infinity Smooth.
Rezultati pri posamezniku so odvisni od vrste dlak in bioloških dejavnikov, ki lahko vplivajo na vzorec rasti dlak. Pri nekaterih uporabnikih bodo rezultati morda hitrejši ali počasnejši glede na povprečno število tretmajev.
Trajne odstranitve dlačic ne morete pričakovati po enem ali dveh tretmajih. Trajanje obdobja mirovanja foliklov dlake je odvisno tudi od predela telesa.

O SILK'NU
Silk'n je vodilno podjetje v profesionalnih estetskih napravah za domačo uporabo. Naši izdelki so izdelani z namenom, da bi vam olajšali življenje in poskrbeli za udobje.
Naša filozofija je, da tudi v vaš dom prinesemo napredno tehnologijo, ki se uporablja v profesionalnih kozmetičnih salonih in ordinacijah.
Še več, Silk'n združuje preizkušeno znanost z izjemnimi rezultati in stalno lansira nove revolucionarne izdelke, v različnih kategorijah lepote, kot so: odstranjevanje dlak, nega las, nega obraza, čiščenje obraza, zobozdravstvena nega, nega telesa, nega stopal in lepotni pripomočki.
Uspešni tretmaji, ki so bili že več let uporabljeni samo v estetskih klinikah, so zdaj na voljo za domačo uporabo s Silk'n aparati.
Silk'n je začel razvijati prvi aparat za trajno odstranjevanje dlak pred več kot desetletjem in od takrat uporablja Silk‘n aparate že več kot milijon uporabnikov po vsem svetu!
Naše znanstveno osebje, skupine strokovnjakov za kozmetiko, vsak dan razvijajo nove ideje in širijo nabor izdelkov v različnih kategorijah.


Šifra izdelka: INF1PE1C1001
Blagovna znamka: SILK'N